Uw auto weer terug laten brengen in nieuwstaat? De Autopoetser biedt een poetsbehandeling voor zowel het interieur als het exterieur van uw auto. Deze behandeling zorgt ervoor dat uw auto weer in ere hersteld wordt. Met diepreiniging van uw interieur, het polijsten van uw exterieur en een afwerking van hoog niveau krijgt u waar voor uw geld.

Hieronder vind u een overzicht van de diensten die De Autopoetser verleend. Naast de reguliere poetsbehandelingen leveren wij ook een aantal aanvullende diensten om specifieke problemen op te lossen. Laat uw auto poetsen bij De Autopoetser.

Onze producten

Veel autopoetsbedrijven werken met krijthoudende ingrediƫnten of producten uit de petrochemie. Het risico van het gebruik van deze producten, door de vullende eigenschap, is dat krassen niet definitief verwijderd worden. Tevens hebben krijthoudende producten de eigenschap om zwarte kunststof delen wit uit te laten slaan. Wij werken met producten op waterbasis om het bovenstaande te voorkomen.

Behandelingen

WaxGuard Lakverzegeling

WaxGuard is een unieke lakverzegeling voor uw auto. Het geeft een duidelijk zichtbare hogere en diepere glans aan de lak van uw auto. Daarnaast beschermt WaxGuard uw auto extreem goed tegen vuil en weersinvloeden dankzij de duurzame beschermlaag.

Geurbehandeling

Wij maken gebruik van Vaportek Restorator apparatuur. Het resultaat is een permanent stankvrije auto. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van de geur van honden, rook of braaksel. Een perfect resultaat wordt alleen bereikt als de auto eerst zeer grondig gereinigd is om de bron van de geur te verwijderen.

Spotrepair

Heeft u een kleine schade, niet groter dan een A4, dan kunnen wij het herstel van deze schade voor u laten uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het herstellen van een bumperhoek of de schade van takken of een vallende kinderfiets.

Restylen

Wij herstellen deuken, niet groter dan een 2 euro muntstuk zonder lakschade, graag voor u.

Hondenharen verwijderen

De combinatie tussen het type hondenhaar en de type bekleding van uw auto kan het zeer lastig maken om hondenharen te verwijderen. Wij doen dit graag voor u.

Ontstickeren of type-aanduiding verwijderen

Het verwijderen van stickers is een lastige klus. De kans op schade is erg groot. Wij kunnen op verschillende manieren stickers verwijderen. Dit doen wij altijd met uiterste zorg en precisie. Het resultaat is een sticker- en lijmvrije lak.

Informatie aanvragen

Specialismen

Een aantal van onze specialistische diensten:

Verwijderen schade door verfspetters

Het kan onverhoopt gebeuren dat uw auto geparkeerd staat op een plek waar geschilderd wordt. Door de wind kunnen fijne verfspetters op de lak van uw auto terecht komen.

Vliegroest verwijderen

Wanneer uw auto geparkeerd staat aan een treinspoor of naast een bouwplaats waar metaal bewerkt wordt dan kan het gebeuren dat dit slijpsel op uw auto terecht komt. Dit slijpsel hecht zich op uw autolak en kan gaan roesten. Deze roestdeeltjes vreten zich zodanig in uw lak dat dit permanente schade veroorzaakt. Als u er op tijd bij bent dan kunnen we dit herstellen.

Boomhars verwijderen

Wanneer uw auto geparkeerd staat onder een boom dan kan er boomhars op uw auto terecht komen. Deze hars vreet zich zodanig in uw lak dat dit permanente schade veroorzaakt. Als u er op tijd bij bent dan kunnen we dit herstellen.

Teerschade verwijderen

Als u langs of op een net geasfalteerde weg rijdt dan kan het gebeuren dat er teerdelen op uw auto terecht komen. Deze teerdelen kunnen wij verwijderen zodat de lak van de auto weer hersteld is.

Informatie aanvragen